Zainteresirani za karijeru u financijama? – pristupite Bloomberg Assessment Testu

03.12.2012.
Pristupite Bloomberg Assessment Testu – 15.12.2012. u 8.30 dvorana 11, Ekonomski fakultet u Osijeku, Gajev trg 7.  Bloomberg Institute nastavlja  suradnju sa Sveučilištem J.J. Strossmayera u Osijeku  u provođenju Bloomberg Assessment Test što Vam otvara mogućnost da dođete u kontakt s tisućama financijskih poslodavaca, a uspješnost u testu može Vam pomoći i prilikom zapošljavanja u Europskoj Uniji.
Bloomberg Institute u partnerstvu sa UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetom u Osijeku omogućuje svim studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku da testiraju svoju financijsku pismenost korištenjem Bloomberg Assesment Testa (BAT). To je globalni i standardizirani test koji kod studenata testira sklonost prema financijama, osnovno znanje financija i analitičke sposobnosti.
BAT je odlična prilika za studente ne samo kako bi testirali svoje znanje nego kako bi se predstavili kao vrijedni kandidati potencijalnim zaposlenicima demonstrirajući svoje sposobnosti u profilima koje predstavljaju poslodavcima.

Svi studenti koji uspješno prođu testiranje bit će uvedeni u Bloomberg Institute Talent Tražilicu https://talentsearch.bloomberginstitute.com  koju koriste poslodavci u svijetu kako bi pronašli potencijalne zaposlenike. Poslodavci imaju pristup svim profilima studenata na anonimnoj bazi i mogu kontaktirati one studente čiji profili odgovaraju poslovnim prilikama koje oni nude. Također, rezultati testiranja studentima daju uvid u snage i slabosti u znanju iz područja financija. Testiranje i uvrštavanje studenata u baze besplatno je za naše studente.
Studenti koju su zainteresirani za testiranje se trebaju registrirati na www.takethebat.com i prijaviti za testiranje za 15.12.2012. Testiranje je otvoreno svim studentima kao i onima koji su nedavno diplomirali, a žele nastaviti karijeru u financijskoj industriji.

Bloomberg Institute je u partnerstvu s više od 250 sveučilišta u svijetu, kao što su Cornell, Duke, Oxford i Cambridge i do danas je više od 20.000 studenata uspješno završilo BAT testiranje.
Više informacija možete dobiti na Bloomberg Institute facebook na stranici
http://www.facebook.com/BloombergInstitute   kao i na http://www.youtube.com/watch?v=0KcnLK6CEhc .