Svečana izborna skupština udruge ALUMNI EFOS – 27.11.2015., 19h, dvorana 1

28.10.2015.
fakultet1_fbUdruga Alumni  EFOS  osnovana je u veljači 2015. godine s ciljem izgradnje i održavanje veze između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i njegovih bivsih studenata. Svojim svakodnevnim djelovanjem u zajednici oni predstavljaju fakultet, a članstvo u udruzi ALUMNI omogućava umrežavanje i razmjenu iskustva i znanja te razvijanje suradnje i među članovima Udruge, ali i između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i gospodarskih subjekata ili organizacija u kojima djeluju članovi udruge.

Ovim putem Vas pozivamo na svečanu izbornu skupštinu udruge Alumni Ekonomskog fakulteta u Osijeku, koja će se održati 27.11.2015. u 19.00 h sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dvorana 1.

Molimo sve koji žele biti članovi udruge Alumni EFOS kao i one, koji žele sudjelovati na svečanoj izbornoj Skupštini da popune online pristupni obrazac na sljedećem linku http://goo.gl/forms/1QJphmwjWXnajkasnije do 16.11.2015. godine. Podaci prikupljeni putem obrasca služe za izradu popisa članova udruge, kojeg su udruge dužne voditi prema novom Zakonu o udrugama.
Više informacija o udruzi možete pronaći na web stranici http://www.efos.unios.hr/alumni/aktivnosti/.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr