Profesor Davor Pavuna gostuje na 3. Leadership Forumu udruge Alumni EFOS

05.10.2016.

fakultet1_fb EFOSPoštovani članovi udruge Alumni EFOS, bivši studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku, drage kolegice i kolege,

s početkom nove akademske godine vrijeme je i za novi, 3. Leadership Forum udruge Alumni EFOS. Ovaj put, u goste nam dolazi profesor Davor Pavuna, poznati fizičar i izumitelj, jedan od pokretača Prvog kongresa hrvatskih znanstvenika 2005. godine.

Profesora Pavunu ne treba posebno predstavljati, ali za one kojima je manje poznat, evo nekoliko informacija: Davor Pavuna rođen je u Koprivnici, 15. travnja 1952. godine, osnovnu školu završio je u Osijeku. Maturirao je u V. gimnaziji u Zagrebu, diplomirao je eksperimentalnu fiziku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.  Doktor znanosti postao je na University of Leeds 1982. godine iz područja fizike kondenzirane materije. Od 1986. godine radi u Lausanneu u Švicarskoj kao sveučilišni profesor fizike, kemije kondenzirane materije te mikro i opto elektronike. Profesor Pavuna je savjetnik poduzećima u nekoliko država. Govori pet jezika, a u slobodno vrijeme svira u jazz sastavu 4e Etage[1].

Predavanje profesora Pavune održat će se 13. listopada 2016. godine u 18 sati u dvorani 1 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Kao i do sada, cilj predavanja je podijeliti iskustvo izvrsnih lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnosti.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno članovima udruge ALUMNI EFOS, studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, ali i svim zainteresiranim članovima akademske zajednice sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Molimo sve, koji žele sudjelovati na ovom predavanju da se prijave i zauzmu svoje mjesto putem web obrasca: https://goo.gl/forms/5iEiqHzZ4vT6zgUj2 najkasnije do 11.10.2016. godine, zbog ograničenog broja mjesta u dvorani.

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr

Srdačan pozdrav,
Dr.sc. Tadija Vrdoljak, predsjednik Udruge

 

[1] https://hr.wikipedia.org/wiki/Davor_Pavuna