|PREDAVANJE| Tajna bijelog šala – stvaranje izvrsnog tima

06.02.2016.

fakultet1_fb EFOSPoštovane kolegice i kolege, dragi članovi udruge Alumni EFOS,

pozivamo vas na predavanje Miroslava Ćire Blaževića„Tajna bijelog šala – stvaranje izvrsnog tima“, koje će se održati 25.02.2016. godine u 14 h, u dvorani 1 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Ovo je prvo u nizu popularnih predavanja u okviru Leadership foruma udruge Alumni EFOS, čiji je cilj podijeliti iskustvo izvrsnih lidera u njihovim primjerima postizanja izvrsnosti u izgradnji timova, vođenja poduzeća, pokretanja promjena u sredinama u kojima žive i djeluju.

Predavanje je namijenjeno članovima (trenutnim i onima, koji će to tek postati) udruge ALUMNI EFOS.

Molimo sve, koji žele sudjelovati na ovom predavanju da se prijave putem maila alumni.efos@efos.hr, najkasnije do 20.02.2016. godine, zbog ograničenog broja mjesta u dvorani.

Oni koji se još uvijek nisu učlanili u Udrugu mogu to učiniti putem online pristupnog obrazca, koji se nalazi na sljedećem linku http://goo.gl/forms/1QJphmwjWX . Podaci prikupljeni putem obrasca služe za izradu popisa članova udruge, kojeg su udruge dužne voditi prema novom Zakonu o udrugama te za našu daljnju komunikaciju s Vama. Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr

Veselimo se ponovnom zajedničkom susretu!

 

Srdačan pozdrav,

Dr.sc. Tadija Vrdoljak

predsjednik Udruge Alumni EFOS