Poziv za sudjelovanje na predavanju – Philip Morris Zagreb d.o.o.

12.03.2012.

Ekonomski fakultet u Osijeku u suradnji sa trgovačkim društvom Philip Morris Zagreb d.o.o., članom Philip Morris grupacije i trgovačkim društvom SELECTIO Kadrovi d.o.o., organizira predavanje i poziva zainteresirane studente na sudjelovanje. Studenti koji će sudjelovati na predavanju će dobiti  priliku naučiti kako napisati reprezentativan životopis, uspješno se predstaviti kroz proces selekcije te će ostvariti prve  kontakte sa potencijalnim poslodavcem, tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o.

Na jednodnevnom događanju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Marin Mlinarić, Director Human Resource Central Europe South i Olena Radica, Recruitment Specialist  Central Europe South iz trgovačkog društva Philip Morris Zagreb d.o.o. te  Mia Pavičić, Assessment Coordinator iz trgovačkog društva SELECTIO Kadrovi d.o.o., održat će prezentaciju selekcijskog postupka i kompanije nakon čega će intervjuirati 10-ak najboljih (prema prosjeku ocjena i dodatnim vještinama) studenata kao potencijalnih kandidata za posao. Ovo je tek jedan od primjera kako vrhunska multinacionalna korporacija prepoznaje potencijal studenata pa tako i onih s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Philip Morris International (PMI)  vodeći je svjetski proizvođač duhanskih proizvoda. Među petnaest najvećih svjetskih brandova cigareta, čak sedam njih vlasništvo su PMI-a, uključujući Marlboro, najprodavaniji internacionalni brand na svijetu PMI posluje u 180 zemalja svijeta. U 2010. godini, kompanija je održala procijenjenih 16% ukupnog međunarodnog tržišta izvan Sjedinjenih Američkih Država, odnosno 27.6% isključujući tržište Narodne Republike Kine i Sjedinjenih Američkih Država. Usmjereni su na razvoj karijere svojih zaposlenika u internacionalnom okruženju te prepoznaju kvalitetne i ambiciozne kandidate.Više informacija o karijeri u PMI možete naći na službenoj web stranici www.pmicareers.com.

Philip Morris Zagreb d.o.o. je druga po veličini duhanska kompanija u Hrvatskoj.  Zagreb je regionalno središte regije Centralna Europa Jug iz kojeg se koordiniraju aktivnosti na šest tržišta: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Kosovo i Albanija.

Predavanje će biti održano 30.03.2011 s početkom u 11:00 sati u DVORANI 7 (molimo Vas da dođete 15 minuta ranije radi evidencije i registracije sudionika) prema sljedećem rasporedu:

  • 11:00-12:00 – Predstavljanje trgovačkog društva Philip Morris Zagreb d.o.o.
  • 12:00-13:00 – Predavanje o procesima prijave za posao i selekcije; kako napisati  reprezentativan životopis i predstaviti se na intervjuu za posao
  • 13:30-15:30 – Provođenje intervjua sa studentima

Molimo Vas da svoje prijave i životopise (studenti, koji su zainteresirani za intervju) pošaljete na suncica@efos.hr najkasnije do 20.03.2012

Kontakt:

Doc.dr.sc. Suncica Oberman Peterka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Gajev trg 7, Osijek
Tel: + 385 31 224 426/  Fax: +385 31 224 438/  Mob: +385 91 224 40 22