Poziv na radionicu “Enrich your teaching through entrepreneurship”

30.06.2021.

entre-timeEkonomski fakultet u Osijeku partner je u projektu Entre-Time (https://www.entretime.eu/), čiji cilj je, kroz edukaciju nastavnika iz različitih područja znanosti, osigurati razumijevanje poduzetničkog učenja i primjene principa poduzetničkog učenja u različite discipline, kolegije i sadržaje.

U skladu s tim, pozivamo vas da se prijavite na Train-the-trainers edukaciju “Enrich your teaching through entrepreneurship”, koja počinje 6.10.2021., u ukupnom trajanju od 75 sati, raspoređenih u dva mjeseca (više informacija na sljedećem linku: https://entretime.sce.de/pilot-programme/).

Radionica je namijenjena svim sveučilišnim nastavnicima, bez obzira na područje.

Program se održava na engleskom jeziku, on-line (putem platforme Zoom), a predavači su profesori sa različitih europskih sveučilišta,  partnerskih institucija na projektu Entre-Time (https://www.entretime.eu/team) .

Broj mjesta na edukaciji je ograničen, te vas molimo, ukoliko ste zainteresirani, da se što prije prijavite, putem sljedećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekueqGp8BTxRgBTkcUAht0XmCddD8WbAcBOsh99KzJfU2ykg/viewform

Rok za prijavu je 20.8.2021., ali vam preporučujemo da se javite što prije (prema iskustvima iz prethodnih programa, mjesta se vrlo brzo popune).

Završetkom ovog programa postajete članom međunarodne zajednice predavača, koji su zainteresirani za poduzetništvo kao metodu podučavanja.

Obavijest o tome jeste li primljeni na program dobit ćete početkom rujna 2021. godine.

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na mail: suncica@efos.hr.