POČEO JE CASE STUDY COMPETITION 2012

28.02.2012.

U organizaciji CSC (Case Study Competition) tima, koji je dio studentske udruge eSTUDENT, krenula je nova sezona natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva namijenjenih svim studentima. Case Study Competition je najveće studentsko natjecanje ove vrste u Republici Hrvatskoj koje se u ovoj akademskoj godini održava uz potporu predsjednika Ive Josipovića.

U natjecanju sudjeluje 15 poduzeća, sve redom uspješnih te čak i vodećih u svojoj grani poslovanja, koji će pružiti priliku studentima da riješe baš njihov poslovni slučaj, pokažu tako svoje sposobnosti i osvoje bogate nagrade. Studenti dobivaju tako jedinstvenu priliku povezati se sa budućim poslodavcima, ali i spojiti dosad stečena znanja s praktičnim radom.

15 poduzeća koja će vam pružiti priliku su: ABB, Basler Osiguranje Zagreb, Cemex, Erste & Steiermärkische banka, INA, Nestle, Nokia, Nova TV, Printera Grupa, Privredna Banka Zagreb, Styria, Tele 2, Zagrebačka Banka i Zagrebačka Pivovara.

Teme će dolaziti iz raznih područja, stoga odaberite ono u kojem ste najjači i pokažite svoje umijeće i kreativnost.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi studenti, u timovima od 2-4 studenta. Svako poduzeće najuspješniji tim nagrađuje sa 10.000 kn, a drugoplasirani i trećeplasirani tim sa 4.000 kn odnosno 2.000 kn ili u obliku praksi, pripravništva i seminara u navedenoj protuvrijednosti. Ukupni nagradni fond iznosi preko 250.000 kuna!

Prijaviti se možete od 28.2. do 11.3.2012. online na www.estudent.hr/csc

Za sve dodatne informacije posjetite:

Prijavite se i spojite sa najboljim hrvatskim poduzećima!