Održana svečana izborna Skupština udruge ALUMNI EFOS

16.12.2015.

Alumni_efos_1petak, 11.12.2015. godine održana je svečana izborna Skupština udruge ALUMNI EFOS. Udruga ALUMNI EFOS osnovana je u svibnju 2015. godine s ciljem povezivanja završenih studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Na svečanoj Skupštini Udruge okupilo se više od 140 članova, koji su izbrali novi upravni odbor i predsjednika Udruge.

Članovi Upravnog odbora udruge ALUMNI EFOS birali su se po principu zastupljenosti iz svakog od četiri važna društvena segmenta (Quadruple Helix): poslovnog sektora/gospodarstva, akademske zajednice, civilnog društva i lokalne uprave/samouprave. Članovi upravnog odbora biraju se na mandat od dvije godine. Za članove Upravnog odbora izabrani su: dr.sc. Davor Dujak (Ekonomski fakultet u Osijeku), Vladimir Ham (dogradonačelnik grada Osijeka), mr.sc. Darija Krstić (Centar za poduzetništvo Osijek), dr.sc. Sunčica Oberman Peterka (Ekonomski fakultet u Osijeku), Ante Radoš (član uprave Spačva d.d.), dr.sc. Tadija Vrdoljak (Konzum d.d.) i Dražena Vrselja (HNK Osijek). Više od članovima Upravnog odbora možete pročitati ovdje. Za predsjednika Upravnog odbora Udruge izabran je dr.sc. Tadija Vrdoljak. Nakon službenog dijela izborne skupštine, KUD Osijek 1862 upriličio je prigodan glazbeni program.

Pozivamo sve završene studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku da se učlane u Udrugu i svojim prijedlozima i idejama, kao i vlastitim angažmanom doprinesu promoviranju udruge i njenom aktivnom radu. Prijavnicu možete učitati ovdje.

Galeriju fotografija sa svečane skupštine možete pogledati ovdje.