Godišnja skupština Udruge Alumni EFOS

02.12.2016.

EFOS Alumni CiroPoštovane kolegice i kolege, članovi udruge Alumni EFOS, kao i oni, koji će to tek postati,

kraj godine je vrijeme rekapitulacije i osvrta na napravljeno u prethodnom razdoblju.

Nakon godinu dana od izborne skuštine Udruge Alumni EFOS, iza nas je niz uspješno pokrenutih aktivnosti. U proteklih godinu dana pokrenuli smo web stranicu udruge, održali 3 Alumni Leadership foruma,  na kojima smo imali priliku poslušati Miroslava Ćiru Blaževića, Matu Rimca i profesora Davora Pavunu, a u siječnju očekujemo predavanje gospodina Ratka Rudića, hrvatskog vaterpolo trenera i nekadašnjeg vaterpolista, trenutačnog izbornika brazilske vaterpolske reprezentacije.

U završnoj smo fazi izdavanja knjige  Execution: The Discipline of Getting Things Done, autora Larry Bossidy, Ram Charan i Charles Burck. Knjiga je izdana u više izdanja i izazvala je veliki interes javnosti u svijetu, a vjerujemo da će to biti slučaj i u Hrvatskoj. Svečanu promociju knjige planiramo za prvi kvartal 2017. godine.

Udruga Alumni EFOS danas broji skoro 300 članova. Članstvo u 2017. godini namjeravamo udvostručiti u čemu nam je podrška postojećih članova iznimno bitna.

Vjerujemo da ćete i dalje ostati s nama i pomoći nam u izgradnji prepoznatljivosti naše Udruge Alumni EFOS. U cilju izgradnje prepoznatljivosti Udruge izradili smo i naš logo, nadamo se da će vam se svidjeti

Ovom prilikom pozivamo vas na redovnu godišnju Skupštinu udruge, koja će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine u 19.00 sati u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Dnevni red skupštine:

  • Pozdravni govor
  • Izvješće o aktivnostima u 2016. godini
  • Predstavljanje ciljeva i aktivnosti Udruge u 2017. godini
  • Razno

Neformalni dio Skupštine, koji će se održat u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, izvrsna je prilika da se sjetite studentskih vremena, obnovite kontakte i dobro se zabavite.

Molimo sve koji žele biti članovi udruge Alumni EFOS kao i one, koji žele sudjelovati na Skupštini udruge da popune online pristupni obrazac na sljedećem linku https://goo.gl/forms/SzIRnfywcR7M8s2s2najkasnije do 10.12.2016. godine, zbog ograničenog broja mjesta.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr

Očekujemo Vas u velikom broju!

Srdačan pozdrav,

dr.sc. Tadija Vrdoljak, predsjednik Upravnog odbora Udruge