EwoB regrutacija novih članova

22.04.2013.

ewob_logoEWob ti ponovno pruža priliku da se istakneš iz mase studenata, razviješ ideju koju već dugo imaš, pokažeš ono što jesi i dokažeš svoje posebnosti, znanja i vještine. Daj najbolje od sebe, ispuni potrebne zadatke i postani dio uspješnog EwoB tima.

Znate li što je EWoB?

EWoB (Entrepreneurs WithOut Borders) je neprofitna studentska organizacija, osnovana u prosincu 2008. godine  u suradnji sa University of Illinois at Urbana Champaign, USA. Glavno područje djelovanja udruge je na  Ekonomskom fakultetu u Osijeku, čiji je cilj promoviranje poduzetničkog načina ponašanja, razvijanje i upoznavanje poduzetničkih vještina  i suradnja s poduzetnicima, profesorima, poduzećima kroz projekte.

Što EwoB može učiniti za tebe?
Prvenstveno EwoB ti nudi novu dozu samopouzdanja koja uvijek nedostaje kada treba nešto odraditi samostalno, razvoj kognitivnih sposobnosti, sklapanje novih prijateljstava te širenje mreže kontakata.

EWoB ti daje novu dimenziju razmišljanja: „Ja ću se sam definirati. Ja ću ispisati svoje pohvale. I nitko mi neće govoriti što mogu i što ne mogu učiniti. Ja nikad neću otići kući, prije nego što dam najbolje što imam.

  • Rad na projektima s velikim i malim poduzećima
  • Konzalting
  • Primjenu znanja stečena na fakultetu na konkretnim poslovnim situacijama
  • Izvor korisnih informacija

Ono najbolje od EWoB-a je razmjena studenata i mogućnost putovanja u druge zemlje

  • Razmjene studenata

Što je potrebno da postaneš dio EwoB tima?

  • Odgovornost i proaktivnost ( dolaženje na sastanke, smišljanje i ispunjavanje projekata)
  • Student osječkog Sveučilišta
  • Dobra volja

Gdje trebam doći na regrutaciju?
Regrutacija će se održati dana 24.4.2013. (srijeda) u 16h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 12 (2.kat). Ponesi dobru volju, šaku samopouzdanja, puno ambicioznosti i svoje zainteresirane prijatelje, poznanike sa bilo kojeg fakulteta u Osijeku!

Kontakt informacije
Svi zainteresirani nas mogu kontaktirati na e-mail adresu: ewob.croatia@gmail.com

Motivacijski video
http://www.youtube.com/watch?v=YwdIvKydDkE