Edukacija Voditelj EU projekata Ekonomskog fakulteta u Osijeku

11.12.2019.

efosJedan od prioriteta hrvatskog društva u cjelini je jačanje ljudskih potencijala u izradi i provedbi kvalitetnih projekata koji će se moći, ravnopravno s projektima iz ostalih zemalja članica EU, natjecati za sufinanciranje iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova Europske unije. U programskom razdoblju 2014. – 2020. godine Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova na raspolaganju ukupno 10,676 milijardi eura za ulaganje u rast konkurentnosti, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredu i ruralni razvoj te otvaranje radnih mjesta, namijenjenih posebice mladim osobama.

Stoga su priprema i vođenje projekata financiranih iz programa Europske unije jedno je od najtraženijih edukacijskih programa na području Republike Hrvatske, kako javnog tako sve više i privatnog sektora.

Svjesni tih činjenica i upoznati s nedovoljnom razinom potrebnih znanja u pripremi, izradi i provedbi projekta financiranih iz sredstava fondova EU i drugih izvora, a u želji da se istočna Hrvatska značajnije uključi u korištenje EU i svih drugih inozemnih fondova, Ekonomski fakultet u Osijeku nudi program cjeloživotnog učenja Voditelj EU projekata. Cilj programa je osnažiti kapacitete polaznika za samostalnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz sredstava Europske unije i drugih izvora, te naučiti polaznike kako da pripreme projektni prijedlog i provedu projekt uz osmišljavanje koncepta i strategije projekata kako bi bili prihvatljivi za EU financiranje, te izradi studije izvodljivosti i financijsko-ekonomske analize.

Nakon uspješno završenog programa polaznici stječu 10 ECTS bodova te dobivaju certifikat o pohađanju i završetku programa Voditelj EU projekata u okviru cjeloživotnog učenja u trajanju od 110 sati.

Više o Programu i predavačima dostupno je na stranicama Ekonomskog fakulteta u Osijeku: http://www.efos.unios.hr/nastava/programi-strucnog-osposobljavanja/voditelj-eu-projekata/.
Redovna cijena programa cjeloživotnog učenja Voditelj EU projekata  po polazniku iznosi ukupno 8.750,00 kuna (7.000,00 kuna + PDV).

Za više od 2 polaznika iz iste organizacije/poduzeća odobravamo popust od 10% na ukupnu cijenu programa. Cijena uključuje troškove nastave, radne materijale i osvježenje tijekom radionica.

Početak programa za 3. generaciju je u subotu, 14.12.2019. s početkom u 09,00h u dvorani 10 Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Prijaviti se još uvijek možete, ali vremena je još malo, zato požurite.

Sve dodatne informacije možete dobiti osobno, telefonski – kontakt osoba: Katica Križanović, univ.spec.oec., telefon (031) 22 44 75 ili na e-mail katica.krizanovic@efos.hr.