Bloomberg Aptitude Test na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

17.05.2013.

BAT24.5.2013. u 15:00 Ekonomski fakultet u Osijeku, dvorana 11|

Bloomberg Institute u partnerstvu sa UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetom u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (www.ices.hr) omogućuje svim studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku da testiraju svoju talentiranost za poslovni svijet i financije putem Bloomberg Aptitude Testa (BAT).

Mislite li na svoju budućnost?

Bloomberg Aptitude Test je besplatni, standardizirani online test talentiranosti kandidata za poslovni svijet i financije. Kandidat koji pristupi bitcoin 3d games BAT-u dobit će svoj profil na Bloombergovoj tražilici talenata. Na primjer, 20.000 korisnika Bloombergovih usluga može pritiskom jedne tipke doći do tražilice, a tražilica je otvorena svim zainteresiranim poslodavcima u svijetu.

Pristupom BAT-u dobivate priliku za posao ili praksu, realniju sliku o sebi, drugima i što je potrebno za uspjeh u poslovnom svijetu i financijama. Besplatno. Ako ne budete zadovoljni rezultatom, izabrat ćete skriveni profil, ili izbrisati sve podatke.

BAT provjerava talentiranost, a ne „naučeno“ znanje zbog čega se ne trebate posebno pripremati. Sadrži 100 pitanja iz 8 područja na engleskom jeziku. Trajanje je ograničeno na 2 sata. Ako iz bilo kojeg razloga odlučite napustiti testiranje, slobodni ste isto učiniti.

Tipična pitanja i više o strukturi BAT-a dostupno je na: http://about.bloomberginstitute.com/files/2013/04/BATSampleQuestions.pdf

Registrirajte se za pristup BAT-u na: http://about.bloomberginstitute.com/

Vidimo se 24.5.2013. u 15:00 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dvorana 11!

Promidžbeni video pogledajte na: http://www.youtube.com/watch?v=ODVrXTgl_3k

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

http://www.facebook.com/pages/BAT-Embassy-in-Osijek-ICES-University-of-JJStrossmayer-in-Osijek/158988097592242

vresli@efos.hr (Vjenceslav Resli, EFOS)