Zainteresirani za karijeru u financijama?

29.11.2013.

BATPristupite Bloomberg Assessment Testu – 06.12.2013. u 14:00, dvorana 11, Ekonomski fakultet u Osijeku, Gajev trg 7.

Bloomberg Institute nastavlja  suradnju sa Sveučilištem J.J. Strossmayera u Osijeku  u provođenju Bloomberg Assessment Testšto Vam otvara mogućnost da dođete u kontakt s tisućama financijskih poslodavaca, a uspješnost u testu može Vam pomoći i prilikom zapošljavanja u Europskoj Uniji.

Bloomberg Institute u partnerstvu sa UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetom u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (www.ices.hr) omogućuje svim studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku da testiraju svoju financijsku pismenost korištenjem Bloomberg Assesment Testa (BAT). To je globalni i standardizirani test koji kod studenata testira sklonost prema financijama, osnovno znanje financija i analitičke sposobnosti.

BAT je odlična prilika za studente ne samo kako bi testirali svoje znanje nego kako bi se predstavili kao vrijedni kandidati potencijalnim zaposlenicima demonstrirajući svoje sposobnosti u profilima koje predstavljaju poslodavcima.

Svi studenti koji uspješno prođu testiranje bit će uvedeni u Bloomberg Institute Talent Tražilicu https://talentsearch.bloomberginstitute.com  koju koriste poslodavci u svijetu kako bi pronašli potencijalne zaposlenike. Poslodavci imaju pristup svim profilima studenata na anonimnoj bazi i mogu kontaktirati one studente čiji profili odgovaraju poslovnim prilikama koje oni nude. Također, rezultati testiranja studentima daju uvid u snage i slabosti u znanju iz područja financija. Testiranje i uvrštavanje studenata u baze besplatno je za naše studente.

Studenti koju su zainteresirani za testiranje se trebaju registrirati na http://about.bloomberginstitute.com/   i prijaviti za testiranje za 06.12.2013. Testiranje je otvoreno svim studentima kao i onima koji su nedavno diplomirali, a žele nastaviti karijeru u financijskoj industriji.

Bloomberg Institute je u partnerstvu s više od 250 sveučilišta u svijetu, kao što su Cornell, Duke, Oxford i Cambridge i do danas je više od 20.000 studenata uspješno završilo BAT testiranje.

Za više informacija: http://www.facebook.com/BloombergInstitute