OSC predstavlja: ShoutEm, Trenutak i Sizem

21.02.2014.

OSC predstavljaUdruga Osijek Software City poziva vas na zbivanje pod nazivom OSC predstavlja… koje će se održati u srijedu, 26. veljače 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 3 (prizemlje), u vremenu od 17:30 do 19:00 hOSC predstavlja… za cilj ima predstaviti tvrtke i startupe te savjetovati i informirati publiku o razvoju poslovnog pothvata, financiranju, preprekama u poslovanju i putu do uspjeha.

Program:

ShoutEm – Davor Banović predstavit će startup koji omogućuje brzu i jednostavnu izradu mobilnih aplikacija za pametne telefone i tablete. Također će biti govora o povijesti, razvoju i financiranju ShoutEma.

Trenutak – Siniša Gavrilović predstavit će zagrebačku tvrtku specijaliziranu za internet marketing (SEO, SEM i Google AdWords).

Sizem App – Ana Kolarević publici će se predstaviti s aplikacijom namijenjenoj ženama s problemom pronalaska odgovarajućeg grudnjaka.

Osijek Software City – Nandino Lončar će reći nešto više o Udruzi, dosadašnjim rezultatima i budućim planovima.

Nakon predavanja će uslijediti druženje u caffe baru New York u Radićevoj ulici, gdje ćete u neformalnom okruženju goste moći pitati sve što vas zanima. Za sve sudionike će biti osigurane akcijske cijene pića.

Zbivanje OSC predstavlja… održavat će se nekoliko puta godišnje, a prvo u nizu je organizirano u suradnji s UNESCO katedrom za poduzetništvo pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku i Međunarodnim centrom za poduzetničke studije (ICES) pri Sveučilistu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.