Godišnja izborna skupština udruge Alumni EFOS

07.12.2017.

Alumni_efos_1Poštovane kolegice i kolege, članovi udruge Alumni EFOS, kraj godine je vrijeme za našu godišnju skupštinu, koja je ove godine i izborna.

Nakon dvije godine rada, možemo reći da smo zadovoljni napravljenim, ali smo isto tako svjesni da je još puno posla pred svima nama. U protekle dvije godine Udruga Alumni EFOS postala je prepoznatljivi akter u događanjima u našem gradu, a iza nas je niz uspješno pokrenutih aktivnosti. U proteklih godinu dana pokrenuli smo web stranicu udruge, održali 5 Alumni Leadership foruma,  na kojima smo imali priliku poslušati Miroslava Ćiru Blaževića, Matu Rimca, profesora Davora Pavunu, Ratka Rudića i  Emila Tedeschog. Organizirali smo i Forum na temu Quo vadis Slavonija?, u kojem smo ugostili poznate gospodarstvenike grada Osijeka; Marka Pipunića, Matu Škoju i Denisa Sušca. Posebno smo ponosni na uspješno završen projekt prijevoda i izdavanja knjige Execution: The Discipline of Getting Things Done, autora Larry Bossidy-a, Ram Charan-a i Charles Burck-a.

Udruga Alumni EFOS danas broji više oko 300 članova. Očekujemo da će se taj broj u 2018. godini višestruko povećati. Vjerujemo da ćete i dalje ostati s nama i pomoći nam u izgradnji prepoznatljivosti naše Udruge Alumni EFOS.

Ovom prilikom pozivamo vas na izbornu godišnju Skupštinu udruge, koja će se održati u srijedu, 13. prosinca 2017. godine u 18.30 sati u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Dnevni red skupštine:

  • Pozdravni govor
  • Izvješće o aktivnostima u 2017. godini
  • Izbor predsjednika udruge i Upravnog odbora
  • Financijski plan udruge za 2018. godinu
  • Razno

Za izbornu Skupštinu potrebna je većina članova, i to samo onih, koji su platili članarinu. Molimo sve, koji nisu uplatili članarinu, a žele sudjelovati u radu Skupštine, da prije dolaska na Skupštinu uplatite članarinu (to možete učiniti i na licu mjesta, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, prije same Skupštine).

Kao prijavu za dolazak na Skupštinu, molimo vas da popunite online pristupni obrazac na sljedećem linku https://goo.gl/forms/XLyesypxT0gw85W53 najkasnije do 12.12.2017. godine.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr

Očekujemo Vas u velikom broju!

Srdačan pozdrav,

Dr.sc. Tadija Vrdoljak